Esiintyjät, luennoitsijat ja juontajat

Turpatallista saat tapahtumaasi monipuolisen taitavat esiintymisen ammattilaiset. Tarkan toiveesi tai ehdotuksille avoimen tilanteesi mukaan etsimme sinulle juuri sopivat esiintyjät ja ohjelmanumerot. Tallistamme löytyy esiintyjiä isommilta lavoilta ja televisioruuduista, sekä myös harrastelijatasolla olevia edukkaampia taitajia.

Tallimme verkostoon kuuluu useita satoja esiintyjiä, niin komiikan, musiikin kuin muunkin taiteen saralta, joten uskalla rohkeasti sanoa, millaista esiintyjää kaipaat, niin tarjoamme juuri sinun tarpeisiisi sopivaa viihdyttäjää tai asiantuntijaa.

Turpatallin kärkiesiintyjiin kuuluvat:

Timo Lavikainen

Timo Lavikainen on parhaiten tunnettu Napapiirin Sankarit elokuvista, sekä Putous, – ja Tanssii Tähtien Kanssa tv-sarjoista humoristisena ja rentona esiintyjänä. Lavikainen tarjoaa monenlaista viihdykettä tanssiopetuksista sketsihahmoihin ja juontoihin. Lavikaisen huumoripitoinen tarttumisote takaa onnistuneet juonnot tilaisuuteesi. Uusin viihdepaketti on Tanssii Timon Kanssa, jossa Lavikainen opettaa tanssin saloja tavallisen suomalaisen miehen humoristisella osaamisella.

Jamppa Kääriäinen

Savolainen moniosaaja, joka tunnetaan entisenä Halavatun Papat yhtyeen keulahahmona. Jamppa on osaava ja huumorilla höystetty juontaja, musiikkiesiintyjä, näyttelijä.

Ismo Apell

Tallimme halutuin ja ammattitaitoisin juontaja on vuodesta -92 lähtien juontoja tehnyt näyttelijä-ohjaaja ja yrittäjä, Ismo Apell. Mittavista massatapahtumista firman pikkujouluihin Apell juontaa iltamat omalla savolaisella rennolla tyylillään. Apellilla on taito nostattaa tapahtuman tunnelmaa ja tuoda ihmisiä yhteen. Hänet tunnetaan parhaiten mm. tv-sarjoista Puhtaat Valkeat Lakanat, Karjalan Kunnailla, sekä Keihäsmatkat. Apell toimii kahden yrityksen, ja kahden kesäteatterin toimitusjohtajana, ja järjestää Tuotantotalo Turpatallin kautta luentoja ja koulutuksia mm. kehonkielestä ja yrittäjyydestä.

Pilvi Hämäläinen

Vaikuttavan teatteriuran tehnyt ja Putous TV-sarjan suosikkinäyttelijä Pilvi Hämäläinen on taattu huumoripläjäys tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Hämäläinen tekee esiintymisiä mm. sketsihahmoinaan Aina Inkeri Ankeisena, Tuija Erosena sekä Make-vauvana.

Mari Perankoski

Tunnettu suomalainen Venla palkittu näyttelijä ja käsikirjoittaja. Perankoskelle myönnettiin vuonna 2019 myös Savolainen Sanavalmius-palkinto. Perankosken huumorin ja nokkeluuden täyteiset juonnot, stand-up komiikat ja roastit ovat suuressa suosiossa etenkin firman pikkujouluihin, kun esiintyjältä kaivataan rohkeutta ja pokkaa.

Salima Peippo

Salima on kansainvälinen sirkustaiteilija, sirkustaiteen opettaja, kulttuurituottaja ja monitoimija kulttuurin, sekä urheilun organisaatioissa.

Antti Heikkinen

Nilsiästä kotoisin oleva näyttelijä ja kirjailija Antti Heikkinen tuo tilaisuuteesi rentoutta ja huumoria savolaiseen tapaan. Sanavalmis Heikkinen tekee juontoja, stand-up komiikkaa sekä musiikkiesityksiä säestyksellä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli Sinulla on tarvetta esiintyjälle, juontajalle, luennolle, tapahtumapaikalle tai ohjelmanumerolle, ole meihin yhteydessä. Toteutamme toiveesi.