Turpatallin omat tapahtumatilat

Turpatallilla on vuokrattavana moneen eri tilaisuuteen ja tilanteeseen mukautuvia tiloja Kuopiossa Hotellilaiva Wuoksella, Rauhalahden teatteriareenalla sekä Virtuaalimaailma Warpilla.

 

Hotellilaiva Wuoksi

Wuoksi on täydellinen paikka intiimeille ja rennoille iltamille. Koko laivan vuokraaminen yksityiskäyttöön mahdollistaa vaivattoman ja rauhallisen tunnelman ja juhlahumun keskellä sinulla on mahdollisuus käydä alakerrassa omassa huoneessasi hengähtämässä. Wuoksen tiloissa ei tarvitse pelätä häiritsevänsä juhlaäänillä muita asiakkaita, sillä kaikki tilat ovat vain teidän ryhmänne käytössä.
Wuoksi rakentuu kolmesta kerroksesta; alimmassa ja keskimmäisessä kerroksessa on majoitustilat 52 henkilölle (20 huonetta), ylimmässä kerroksessa sijaitsee juhlasali ja aurinkoterassi. Juhlasalissa on istumapaikkoja 30 henkilölle ja kesäkuukausina käytössä olevalle aurinkoterassille mahtuu vielä noin 20-30 henkilöä. Asiakas tilata Wuokselle ruuat pitopalvelun kautta tai tuoda halutessaan myös omat tarjoiltavat. Wuoksella ei ole A-oikeuksia, joten juomapuolen asiakas voi tuoda oman makunsa mukaan

Tutustu Hotellilaivaan

 

Rauhalahden Teatteriareena

Rauhalahden teatteriareena sijaitsee Kuopiossa Matkailukeskus Rauhalahden alueella. Teatteriareena on potentiaalinen paikka isoille ja näyttäville juhlille ja tapahtumille. Katettu 700 hlön katsomo 200m2 ravintolatelttoineen mahdollistaa juhlien järjestämisen suurille ryhmille. Näyttämölle soveltuu monenlaiset ohjelmanumerot ja kesäteatterin äänentoisto on vuokrattavissa tapahtumaasi varten. Ravintolateltassa on A-oikeudet ja mahdollisuus järjestää syötävää toiveidenne mukaan.

Tutustu Rauhalahden Teatteriareenaan

 

Virtuaalimaailma Warppi

Mikä ihmeen virtuaalimaailma?

Virtuaalielämykset ovat aktiviteetti, joka soveltuu aivan kaikille. Hyppää ihmeelliseen virtuaalimaailmaan ja koe aivan uudenlaisia elämyksiä yksin tai yhdessä, arkena tai juhlana. Luonamme voit kokea ja nähdä ihmeellisiä asioita ja pelata moninpelejä. Kyse ei ole kuitenkaan tavanomaisesta pelaamisesta, vaan yhdessä kokemisesta, tekemisestä ja pelaamisesta.
Warpilla viihtyy taatusti aivan jokainen – myös he, joita pelaaminen ei kiinnosta laisinkaan – virtuaalitodellisuudessa voit käydä matkustamassa maailmalla, ihmettelemässä valtameren syvyyksissä valaita ja hurjastella vuoristoradoissa! Voitte ottaa matsia kaverusten kanssa jousiammunnan mestaruudesta tai pähkäillä pakohuoneesta pakoon yhdessä!

Tutustu virtuaalimaailma Warppiin tai soita ja kysy lisää: Sami Nevalainen 044 3084087

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli kiinnostuit tarjonnastamme tai sinulla on kysyttävää, ole meihin yhteydessä.