Mikä ihmeen virtuaalimaailma?

Virtuaalielämykset ovat uusi aktiviteetti, joka soveltuu aivan kaikille. Warpille voi tulla yksin tai yhdessä, arkena tai juhlana. Luonamme voit kokea ja nähdä ihmeellisiä asioita ja pelata moninpelejä. Kyse ei ole kuitenkaan tavanomaisesta pelaamisesta, vaan yhdessä kokemisesta, tekemisestä ja pelaamisesta.

Warpilla viihtyy taatusti aivan jokainen – myös he, joita pelaaminen ei kiinnosta laisinkaan – virtuaalitodellisuudessa voi käydä matkustamassa maailmalla, ihmettelemässä valtameren syvyyksissä valaita ja hurjastelen vuoristoradoissa! Voitte ottaa matsia kaverusten kanssa jousiammunnan mestaruudesta tai pähkäillä pakohuoneesta pakoon yhdessä!

Virtuaalihuoneet vievät sinut uuteen ulottuvuuteen

Warpilla on 10 VR-huonetta = 10 VR-lasit. Yhden huoneen voi jakaa 1-3 osallistujaa. Suosittelemme kuitenkin, että max 2 jakaa yhdet virtuaalilasit, jotta kokemus ei jää pintaraapaisuksi – tällöin jokaisella VR-aikaa noin 30min.  Valikoimaa on todella paljon, ja kaikki yli 50 vaihtoehtoamme on käytettävissänne koko vuoronne ajan.

Kaikki huoneet ovat yhtenäisessä tilassa, kevyillä väliseinillä jaettua tiloja, joten porukkanne saa liikkua varattujen huoneiden välillä vapaasti, ettekä ole sitoutuneita yhteen huoneeseen. Jos osallistujia on enemmän kuin VR-laseja, virtuaalimaailmassa seikkailijaa vaihdellaan – välillä kaverin elämystä seurataan sivusta ja välillä itse pääsee tutkimaan virtuaalitodellisuutta.

Moninpelaaminen on yhteisöllistä puuhaa

Moninpelaaminen ja yhdessä kokeminen onnistuu, kun kaikilla osallistujilla on omat VR-lasit – tällöin voitte taktikoida joukkueena erilaisissa arcade-peleissä tai halutessanne kisailla toisianne vastaan.

Moninpelaaminen on yhteisöllisempää, koska voitte toimia samassa maailmassa yhtä aikaa, mutta myös kaverin elämyksen seuraaminen on hauskaa, kun näkee miten aitoja reaktioita virtuaalimaailma toiselle aiheuttaa.

Tutustu Virtuaalimaalima Warppiin

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli kiinnostuit tarjonnastamme tai sinulla on kysyttävää, ole meihin yhteydessä.