Tuotantotalo Turpatallin suosittu koulutus ”Vuorovaikutuksen sietämätön keveys” on Ismo Apellin jo legendaariseen kulttimaineeseen noussut, valtakunnallisella tasollakin laajasti tunnettu koulutus- ja luentopaketti. Vuorovaikutuksen Sietämätön Keveys pitää sisällään mahdollisuuden tutkia ihmisten välisiä vuorovaikutustilanteita, sanattoman viestinnän ja kehonkielen kautta. Pohdinta voi pyöriä kuulijoiden toiveista riippuen parisuhteen, asiakkaan kohtaamisen tai vaikka työyhteisön hyvinvoinnin ympärillä. Vuorovaikutuksen Sietämätön Keveys tutkii muun muassa työpaikkauupumuksen ja työssä jaksamisen perimmäisiä syitä, jotka ovat pääasiallisesti ihmisessä itsessään olevia vuorovaikutusongelmia.

Apell ei anna luennossaan yhtään valmista vastausta vaan ehdollistaa kuulijan pohtimaan asioita itse. Luento on äärimmäisen huumoripitoinen ja viihdyttävä, jossa itse opetus on piilotettu viiltävän komiikan ja itseironian ruoskaan. Apell käy siis tilanteita läpi omakohtaisten kokemusten ja tarinoiden kautta. Luennossa sekoittuu raikuva nauru ja hiljainen oivallus. Vuorovaikutuksen sietämätön keveys on räätälöitävissä asiakkaan tapahtuman luonteen mukaan, ja mille tahansa seurueelle/ammattiryhmälle. Luento voi olla kestoltaan tunnin pläjäyksestä kahden vuorokauden koulutukseen. Ismon luennossa on siis ainesta niin pikkujoulukevennykseksi kuin mittavaksi koulutusviikonlopuksikin.

Apellin kehonkieli-, vuorovaikutus- ja asiakaskohtaamiskoulutukset ovat saavuttaneet 16 vuoden aikana yli 130 000 kuulijaa, mikä lienee tällä hetkellä tämän alan Suomen ennätys. Laaja kohderyhmä sisältää tuhansia yrityksiä ja ammattijärjestöjä. Kuulijoina ympäri Suomen ovat olleet niin seurakunnan, vankeinhoitolaitoksien ja merisotakoulun työntekijät kuin poliisit, opettajat, palomiehet, myyntihenkilöstöt ja yliopistollisten sairaaloiden väki. Ismo Apell on tehnyt urallaan myös mittavan työn tv:ssä ja teatterimaailmassa; niistä mainittakoon muun muassa televisiosarjat Puhtaat Valkeat Lakanat ja Karjalan Kunnailla sekä Komediateatteri Areenan useat revyyt ja Tampereen Työväenteatterin musikaalimenestys Vuonna -85, jolla oli jo itsessään katsojia yli 300 000.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli kiinnostuit tarjonnastamme tai sinulla on kysyttävää, ole meihin yhteydessä.