Rauhalahti ja Koljonvirta Teatterit Pohjois-Savon menestyneimpiä

Tuotantotalo Turpatalli on aktiivinen ja Suomen mittakaavassa tunnettu teatterituotantotalo. Turpatallin teatterihistoriaan mahtuu produktioita aina kiertävästä teatterista perinteiseen kesäteatteriin. Turpatallin luotsaama Koljonvirta teatteri on lunastanut paikkansa Suomen kesäteattereiden kärkikymmeniköstä jo vuodesta 2014 lähtien. Vuonna 2018 perustettu Rauhalahti teatteri on jo ensimmäisistä vuosista lähtien rikkonut kaikki Kuopion alueen teattereiden katsojaennätykset. Kesäisin molemmat teatterit tavoittavat yhteensä parhaimmillaan noin 30 000 katsojaa. Molemmat teatterit harrastavat hyväntekeväisyyttä ja lahjoittivat vuoden 2019 tuotannoista 22 000 euroa nuorten ennakoivaan mielenterveystyöhön. Tähän mennessä vuosien varrella rahaa on kerätty hyväntekeväisyyteen yli 50 000 euroa.

Koljonvirta Teatteri

Koljonvirta teatteri on löytänyt yleisönsä ja kovalla uurastuksella pienestä harrastelijateatterista on luotu suomenlaajuisesti arvostettu teatteri. Yleisömenestys Tuntematon Sotilas keräsi kesän 2017 aikana yli 18 000 katsojaa, mikä nosti Koljonvirta teatterin Suomen TOP 5 kesäteattereiden joukkoon. Keväällä 2020 teatteriin tehtiin laajamittainen remontti, johon selkänojalliseen katsomoon mahtuu yli 700 katsojaa katoksen alle.

Tutustu Koljonvirta teatteriin

 

Rauhalahti Teatteri

Rauhalahti teatteri kasvaa huimaa vauhtia. Sen katsojamäärät ovat olleet nousussa joka vuosi ja näytelmien saama menestys jatkuu. Rauhalahti teatterin katetussa vajaa 700 paikkaisessa katsomossa kävi viime vuonna yli 18 000 katsojaa, jolla se nousi Keski-Suomen menestyksekkäimmäksi kesäteatteriksi.

Tutustu Rauhalahti teatteriin

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli Sinulla on tarvetta esiintyjälle, juontajalle, luennolle, tapahtumapaikalle tai ohjelmanumerolle, ole meihin yhteydessä. Toteutamme toiveesi.