Vuorovaikutuskoulutusta

Ismo Apell – lupsakka luennoitsija

Suomalainen näyttelijäohjaaja ja yrittäjä, joka tunnetaan parhaiten mm. tv-sarjoista Puhtaat Valkeat Lakanat, Karjalan Kunnailla, sekä Keihäsmatkat. Apell toimii kahden yrityksen ja kahden kesäteatterin toimitusjohtajana sekä järjestää Tuotantotalo Turpatallin kautta luentoja ja koulutuksia mm. kehonkielestä ja yrittäjyydestä. Apell on tehnyt juontoja jo vuodesta 1992. Kehonkielen moninaisuuden koulutuksissa kuulijoita on ollut lähes 150 000. Apell on tehnyt luentoja mm. Savonian aikuiskoulutuskeskuksella, Pro Agrialla, KYS:illä, JYS:illä, HYS:illä, Vankeinhoitolaitoksilla, Merisotakoululla sekä Kuopion ja Espoon kaupungeille.

Vuorovaikutuksen sietämätön keveys

Tuotantotalo Turpatallin bravuurikoulutus on Ismo Apellin jo legendaariseen kulttimaineeseen noussut, valtakunnallisella tasollakin laajasti tunnettu, koulutus- ja luentopaketti ”Vuorovaikutuksen Sietämätön Keveys”. Vuorovaikutuksen Sietämätön Keveys pitää sisällään mahdollisuuden tutkia ihmisten välisiä vuorovaikutustilanteita, sanattoman viestinnän ja kehonkielen kautta. Pohdinta voi pyöriä kuulijoiden toiveista riippuen parisuhteen, asiakkaan kohtaamisen tai vaikka työyhteisön hyvinvoinnin ympärillä. Vuorovaikutuksen Sietämätön Keveys tutkii muun muassa työpaikkauupumuksen ja työssä jaksamisen perimmäisiä syitä, jotka ovat pääasiallisesti ihmisessä itsessään olevia vuorovaikutusongelmia.

Apell ei anna luennossaan yhtään valmista vastausta vaan ehdollistaa kuulijan pohtimaan asioita itse. Luento on äärimmäisen huumoripitoinen ja viihdyttävä, jossa itse opetus on piilotettu viiltävän komiikan ja itseironian ruoskaan. Apell käy siis tilanteita läpi omakohtaisten kokemusten ja tarinoiden kautta. Luennossa sekoittuu raikuva nauru ja hiljainen oivallus. Vuorovaikutuksen sietämätön keveys on räätälöitävissä asiakkaan tapahtuman luonteen mukaan, ja mille tahansa seurueelle/ammattiryhmälle. Luento voi olla kestoltaan tunnin pläjäyksestä kahden vuorokauden koulutukseen. Ismon luennossa on siis ainesta niin pikkujoulukevennykseksi kuin mittavaksi koulutusviikonlopuksikin.

Apellin kehonkieli-, vuorovaikutus- ja asiakaskohtaamiskoulutukset ovat saavuttaneet 16 vuoden aikana yli 130 000 kuulijaa, mikä lienee tällä hetkellä tämän alan Suomen ennätys. Laaja kohderyhmä sisältää tuhansia yrityksiä ja ammattijärjestöjä. Kuulijoina ympäri Suomen ovat olleet niin seurakunnan, vankeinhoitolaitoksien ja merisotakoulun työntekijät kuin poliisit, opettajat, palomiehet, myyntihenkilöstöt ja yliopistollisten sairaaloiden väki. Ismo Apell on tehnyt urallaan myös mittavan työn tv:ssä ja teatterimaailmassa; niistä mainittakoon muun muassa televisiosarjat Puhtaat Valkeat Lakanat ja Karjalan Kunnailla sekä Komediateatteri Areenan useat revyyt ja Tampereen Työväenteatterin musikaalimenestys Vuonna -85, jolla oli jo itsessään katsojia yli 300 000.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli kiinnostuit tarjonnastamme tai sinulla on kysyttävää, ole meihin yhteydessä.